Vissza a tartalomhoz

Vissza a tartalomhoz
Oasis a lakásban

Az egyszerűbb, annál jobb. Sok szülő álma, hogy vesz a gyermekek, mi nem a saját gyermekkori: szőnyeg és színes képek, hatalmas kitömött állatok, bolyhos kényelmes takaró … de az allergiában szenvedők számára mind erősen nem alkalmas, és ezek a gyerekek most már egyre több és több.
detsk40
A lakosság a város házak is megengedheti magának, szőnyegek és állatsereglet mackó: házuk fújt friss szél, és a gyermekek tiszta levegő lélegezzünk. A polgárok kénytelenek rendezni egy oázis a tisztaság és a frissesség a lakásában. A jobb gyermeknek a fedetlen fapadló, kis bútorokat és játékokat, és egy csomó szobanövények. Nem olyan kényelmes, de nagyon jót tesz az egészségnek.

Vissza a tartalomhoz
Természetes vagy szintetikus?

A természetes anyagok nem mindig hasznosak. Gyakran kezelik mennyiségben “kémia”, hogy nem rosszabb, mint a szintetikus a kárt. Vegyük az ablakkeretek: fa impregnált anyagokat, amelyek védik a nedvességtől, rothadás, lassítja az égő, majd színezett és lakkozott … Ennek eredményeként, PVC keretek szinte környezetbarátabb – és természetesen olcsóbb.

A választás a gyapjú szőnyeg és szintetikus Palacio is nem annyira nyilvánvaló. Új csak a boltban a gyermekek nem jó két: először meg kell szellőztetni, így a szag a festék és elpárolgott impregnálás. A méret nem számít, is: ha tesz a szőnyeg a gyerekszobában, akkor kicsi, így meg lehet tisztítani, a külső.

A gyerekek, akik allergiásak a poratka alszik csak szintetikus párnák alatt szintetikus paplan, mint atka nem él velük.

Sea téma gyermekek hihetetlenül népszerű. Miért nem adja fel a tengeri stílusban helyzetben? Tervezési gyerekszobák volt anya. És az anyám – ez az a személy, aki azt akarja, a tengert.

A cikk felsorolja a legvitatottabb megközelítések kialakítása a gyermekek tengeri stílus és a gyakori hibák.

Mielőtt díszíteni a szobát vitorlások a jövő játékos, játékosok, illetve a súlyos talicskát, meg kell alaposan megnézi az körének érdekeit a férje. Hogy van az, hogy inspirációt a design gyermek fiú. A történelem horgászat, szörfözés, búvárkodás vagy a jacht? Nyugodtan, hogy ebbe az irányba. Folytonosság hobbi feltétlenül nyilvánvaló. Ha a férfi a családban nem kapcsolódik a nagy víz érdekeit, akkor a gyermek szobájában kevés az esély, hogy felfüggeszti a tengeren hosszú ideig (valószínűleg ez lesz a gyűjtemény a tengeri verseny talicska + + Pókember poszter, dinoszaurusz, és minden egyes beacon). Ha az 5 éves fia ragadtatva kötelek és horgonyok, majd 7 válik szenvedélyes focirajongó apámmal. Legyünk őszinték – a tengeri téma ihlette fiúk 7 éves nem annyira.

Marine stílusú belső hazánkban gazdagodik ötletek számos forrásból. Itt és dicsőség az orosz haditengerészet, vitorlázás és Grant kapitány, és a visszhang Neptunusz nyári táborban, hálóval és egyéb kellékek.