Készítette: Maryana Chornovil

Készítette: Maryana Chornovil

Most sok online áruházak kínálnak kiságy. Ezért válasszon és rendeljen termék nem lesz elhagyja a házat. De ne feledje, a választott kiságyat tanácsok, a lényeg nem a megjelenés és a minőség.

610154

Azt várják a megjelenését a baba. Ez egy nagy öröm, és vele együtt a kellemes házimunkát, különösen észrevehető, ha két vagy három gyerek.
A szülők néha kell kreatív, megtartva a területen, így biztosítva a kényelmes tartózkodást a gyerekek ugyanabban a szobában, és ugyanabban az időben, hogy egy privát tér minden. A jó megoldás az, hogy válasszon egy szép, stabil emeletes ágy. Amikor kiválasztunk egy különös figyelmet kell fordítani az anyag, amelyből készült az ágyban. Kétségtelen, hogy ez a legjobb, ha egy nem szennyező, természetes fa. Végtére is, mi gyerekek légzés ma kihat az egészségükre holnap.
Bed tervezés kell szűnnie éles sarkok is figyelni, hogy a lépcsőház: meg kell tartós és megbízható.

Amikor kiválasztunk egy kiságy kell figyelni, hogy ne csak az mennyibe kerül, és hogyan néz ki.

Íme néhány tipp, hogy vezessék a válogatott ágyak a gyerekeknek:

gyermekágy kell tenni a természetes anyagok, a legjobb, ami a fa, ahogy lélegzik. A legjobb megoldás az lenne, éger – szinte nem tartalmaz kátrányt. Éger – női fa, nagy fa házak. Minél nagyobb a család, annál gyerekek, az unokák, annál szívesebben segít éger. Alder támogatja és erősíti a belső kommunikáció, a család, tartja a család egységének, a hazai talizmán és őre a tűzhely;
Azt is meg kell figyelni, hogy az a tény, hogy a kiságyban volt a lehető legkisebb részletek műanyagból és fémből, amelyen a gyermek hit;
gyermekágy legyen nagyon stabil, és ragaszkodnak a “láb”, még a gyermekkorban csínyek;