Hogyan válasszuk ki a “jobb” az ágyban?

kiválasztásánál ágyak, különösen emeletes, figyelni, hogy a jelenléte a karima és a mélység a kiságy. Ha a gyermek még mindig nem a lábát, és nem ül, akkor legyen finom kis lökhárítók, hogy leegyszerűsítik a emelése a gyerekek és üzembe vissza. De amint a gyermek aktívabbá válik gyerek kerti bútor
ez volt ebben az időben, hogy hasznos lesz lökhárítók.

00765978
Meg kell figyelni, hogy semnost szegélyek, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben a kiságy teljes felnőtt ágy;
közötti távolság a sínek a szélén kell lennie 5-7 cm sorrendben. hogy a gyermek nem tudja, hogy álljon át a karok, lábak, fej a sínek között;
a távolság a szintek elegendőnek kell lennie. Miután elolvasta meséket a gyerekek éjjel, hogy kényelmes az Ön számára.

az alsó ágy választani, nem jobb az egész, és lamelnoe, amelyek lehetővé teszik a levegő szabadon át a lapokat, és a matrac, és megakadályozza a penész.

Ebben a cikkben fogunk beszélni, mennyire fontos a család vásárlására Odessza polgár – a kiságy a baba. A szülők szembesülnek nehéz választás, és gyakran változik, nem tudva, hogy gyerek kerti bútor melyik modell előnyös. Rengeteg lehetőség, és anya és apukák kell feltennie magának néhány kérdést, hogy a helyes választás.

1. Mi az az anyag akarnak kiságy?

2. Akár hány év (hónap) fog aludni kisgyermek?

3. Ami az ágy legyen alkalmas (ha a jelenléte fontos dobozok, polcok ruházat, stb)?

4. Mennyi pénzt hajlandó fizetni?

A racionális megoldás, hogy forduljon a szakmai tanácsadó, aki tanácsot a megfelelő terméket. Akkor látogasson el a baba áruházak, vagy menjen az online boltban.
A tartomány az ágy a boltban KiddiBum

Az egyik legnépszerűbb helyek a különböző termékajánlatok hogy az online bolt a gyermekek termékek KiddiBum. Fog oldalak kiddyboom.ua megtalálhatja kényelmes szűrők: ár, gyártó, anyaga gyártási típusú betegség. Akkor megtudja, hogy van egy menedzser lesz, mint a gyermekágy áll rendelkezésre, elrendelheti bizonyos színező és konfiguráció.

Válaszul ezekre a kérdésekre gyerek kerti bútor
, akkor kap egy ötlet számos jelenlegi gyermek bölcsője és kiságy Kiddyboom interneten.

1. A fából készült krovatochki természetes tömb elemeinek kerek és Gorny. A fa kezelése során alkalmazott biztonságos festékek és lakkok (Veres, Weasel-M). Termékek egy fém váz és tartós textil kárpit, rack és kompakt. Az ilyen ágy levehető bölcsővel vagy ágy bölcső (Geoby, Kids II, Baby Point).

2. KiddyBoom ​​bolt szabványos modellek ágyak, amelynek célja a gyermek 0 hónap. 3 éves korig. Ezek kiságy mozgatható byltsami és le, át a gyermekek ágya – minden körülmények között az ágyba hosszú ideig. Bölcső ugyanaz bölcső a csecsemők legfeljebb 9 hónapig gyerek kerti bútor. Ezek kisebb, mint az univerzális modell, de nagyon kényelmes. Ebben lyulechkah gyerekek úgy érzik, mint az anya karjaiban.

3. Az ágyak kerekekkel, fiókok, polcok, inga mechanizmus, fekvő oldalfalak, baldachinos ágy.

4. kiddyboom.ua helyén álló költséges glamour modell menettel, flitter és a matrac. Emellett vannak olyan alacsony költségű lehetőségek nélkül a különböző attribútumokat.

Hogyan válasszuk ki a kiságy a baba?