Minden tavasszal

És még egy. Függő rugótömb fokozható kerülete mentén a felső és alsó keret – acélváz, és ez jobb, mint a keret nélküli változat. Úgy tartja a formáját hosszabb és annak valószínűségét, hogy a gyermek gördül majd egy ilyen matrac a padlón kevesebb. A független rugótömb rácsos gyerekágy minden tavasszal egy külön ügy. Ez azt jelenti, megvan az élete az ő “ház”, kattintson az egyik tavasszal – ez nem befolyásolja a “szomszédok”. Minden tavasszal és reagál a súlya a test, “szerint az egyéni program”: az a nehezebb testrészeket több, mint a matrac megereszkedik kevésbé súlyos – kevesebb.

4

Átmérőjű rugók csomagolt – 2-6 cm négyzetméterenként 220 tenni 1000 (típusától függően a tavasz-blokk). A matrac alapján egy független egység soha nem megereszkedik, mint egy függőágy, és rácsos gyerekágy nem nyikorog. De ami a legfontosabb – kiváló ortopéd hatást. A gerinc a gyermek mindig úgy tökéletesen sima vízszintes helyzetbe.
És belül, amellett, hogy a rugó? Természetesen nem csak a matrac áll rugók és a fedelet. Fontos eleme a jó ortopéd matraccal – töltőanyagok. Anélkül minőségű matrac töltőanyag nem értékesíti, és a gyermek fennáll az a veszély, hanem az ortopédiai hatása zúzódásokat szinte “meztelen” forrásokról.
Kitöltésével a matrac kezdődik kemény réteg, elszigeteli a tavaszi egység érintkezik a töltelék.