Természetesen mindannyian azt hiszi

Természetesen mindannyian azt hiszi, ő gyermekkorában volt a legjobb, így kell felnevelni a gyerekek a régi módon, a kocka, és a társasjátékok. De az idő diktálja új szabályok, a modern világ nem csak ajánlat, hanem megköveteli a modern gondolkodás. Ma, a gyerek az első évfolyamon kell már tudja, hogyan kell kezelni a számítógépet, de a mi gyermekkori úgy tűnt, vadság.

a18950870c490fb811a4b33f0e667494

Lássuk, mi van a számítógépes játékok gyerekeknek szóló példa oldal multoigri.ru.

A leggyakoribb számítógépes játékok gyerekeknek az ismerős karakterek rajzfilmek – “Smeshariki”, “Monster High”, “Spongya Bob”, “Teenage Mutant Ninja Turtles”, “Tom és Jerry”, stb Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek, hogy használja a jól ismert karakterek a játékban, ami csökkenti a kellemetlen, ha a gyermek nehezen indul csinál valami új és szokatlan. Az oldalon van egy menü, ahol te magad fogod érteni a gyermek, aki még csak nem is olvastam még, mert minden játék jelenik meg egy képet a híres és ismert karakterek. Szóval, mi szert függetlenségét, és leküzdeni a kellemetlen, hogy az új és ismeretlen.

Szintén fontos, hogy a helyszínen már csak gyermekjátékok és szkriptek, így a gyermek védett erőszakos vagy nem megfelelő tartalmat a felesleges információkat, de szabadon választhatja meg az oldalon.

Játékok – nem csak egy időtöltés, és a készségek elsajátítását. Például a játék “Dress Up”, “Hair” dolgozzanak ki egy ízérzékelés és a stílus a lányok és a fiúk versenyautó szimulátorok fejlesztése alapvető készségeket a vezetés. Természetesen a szokásos oktatási játékok stratégiákat, amelyek a gyermek, hogy dolgozzon ki a kreatív gondolkodás, hinni, és előre gondolkodni, hogy következtetéseket, és új dolgokat tanulni.

Számítógépes játékok gyerekeknek – ez nem hír, mint egy újabb módja ismeretszerzés, többek között, a lényeg az, hogy ne lakjanak csak számukra.

Ne felejtsük el, hogy minden tevékenységet kell váltogatni, akkor kap a teljes fejlesztési és társaságkedvelő gyerek, aki bátran szembenézni haladást.